Hva skjer på Buddy Scene?

  • Alle Her finner du alle arrangementer på Buddy Scene
  • Klubb Klubbkonserter
  • Hygge Hygge/lyttekonserter på torsdager
  • Jam Jamsession på fredager
  • EMK Ettermiddagskonserter på lørdager 14.30 - 17.00
  • Annet Diverse arrangement

13 april
Svigermord
Kjøp billett kl. 22:00
Skjærtorsdag - Rock´n roll og høy partyfaktor!
Billettpris: kr 150,00

SVIGERMORD har etterhvert begynt å bli et yndet liveband,og høster gode kritikker fra både arrangører og publikum. Med et fengende reportoir er man garrantert et show spekket med klassiske rockehits  fra kjente band som Europe, Bon Jovi, Deep Purple, Whitesnake, Poison, Billy Idol, Motley Crüe, Def Leppard, Kiss og mange fler. samt noen Norske klassikere.

Med SVIGERMORD på scenen ligger det an til høy allsang- og partyfaktor og en tidsreise tilbake til 80-tallets glade rock`n roll dager. For referanse er SVIGERMORD satt sammen av musikere med bred erfaring, blant annet tidligere mye brukt av "PLUMBO" et annet velkjent norsk partyband. I tillegg nevnes Tore St. Moren (Jorn) og vokalist Le'Brandt, har også et sammarbeid med TOR TALLE, som igjen kan linkes til storheter som Joe Lynn Turner(DEEP PURPLE) Rob Moratti(SAGA), Fergie Fredriksen(TOTO) Steve Overland(FM) Tony Mills(SHY/TNT).

Sagt og skrevet av arrangører og publikum: "Norges beste coverband", "Større spilleglede skal en lete lenge etter", "Rått, rett og slett rått", "Første gang jeg har sett folk på 60+ henge i takstolene å synge inne på Puben :)", "Til tider bedre enn originalen!", "Norges hyggeligste band" og "Når kommer dere tilbake?" 

Jan Le'Brandt - Vokal 
Lars Lind- Gitar
Nils-Magne Vestheim Pettersen - Tangenter
Hr.Olsen - Bass
Geir-Inge Ravn Hansen – Trommer

Artistens hjemmeside