Hva skjer på Buddy Scene?

  • Alle Her finner du alle arrangementer på Buddy Scene
  • Klubb Klubbkonserter
  • Hygge Hygge/lyttekonserter på torsdager
  • Jam Jamsession på fredager
  • EMK Ettermiddagskonserter på lørdager 14.30 - 17.00
  • Annet Diverse arrangement

01 sep.
Mudslide
Kjøp billett kl. 22:00
Lørdag - Rock´n roll all night!
Billettpris: kr 100,00

MUDSLIDE – Party band med rå rock’n roll attitude og lakenskrekk!

Gutta er tilbake på Buddy etter en heidundrandes konsert her i fjor vinter...

Husker du musikken fra da ballgenser, langt hår og nagler var kult?
Mudslide spiller den beste rock'en fra 80 og 90 tallet. Mudslide ble kastet ut på veien på slutten av nitti tallet som et alternativ til metall bandet ”Trendkiller” som ble dannet 1993.

Trendkiller’s medlemmer så at det også var behov for et mer rocka sett i tillegg deres egen tunge metall, og valgte å gjøre en vri med et nytt band med ny vokalist og ett sett bestående av klassiske rock’n roll låter med høy party faktor.

Greit å få i ”pose og sekk”, Trendkiller jobbet videre, og Mudslide ble partybandet ved siden av. Rockeklubber, MC fester, og div. events tok imot Mudslide med åpne armer. Dette var kult langt ut i sene nattetimer.

Etter en 80-talls event konsert for bladet Scream Magazine, ble dette enda et steg videre for Mudslide. Eldre rock’n roll og metall ruster ikke, Mudslide fikk nå også med Trendkillers vokalist som fast medlem. Dette ble det skikkelig party av, og det gav et enda større spekter på låtene.

Mudslide tilbyr nå musikk av:
Metallica, AC/DC, Van Halen, Iron Maiden, Motley Crue, + mange MANGE flere av 80 og 90 talls mest kjente rock og metal låter. Om ikke dette er nok, tar vi også med låter fra ZZ-Top og andre i samme ”blues-rock” sjanger fra 70 – 80 tallet. Dette gir et bredt spekter av fet party musikk med høy ståpels faktor. Poenget med Mudslide er ”rock’n roll party”, der alle blir med på en reise gjennom klassiske låter fra ”den gang da”.

Artistens hjemmeside