Hva skjer på Buddy Scene?

  • Alle Her finner du alle arrangementer på Buddy Scene
  • Klubb Klubbkonserter
  • Hygge Hygge/lyttekonserter på torsdager
  • Jam Jamsession på fredager
  • EMK Ettermiddagskonserter på lørdager 14.30 - 17.00
  • Annet Diverse arrangement

31 aug
Hr. Smiths Venner + NiteRain (support)
kl. 22:00
Lørdag - En hyllest til Jokke
Billettpris: kr 150,00

Norges tøffeste Jokke tribute band er tilbake på Buddy for 4 gang. Denne gangen har vi også blitt lovet gjenhør med bla Beste Venner og Koden. Dette vil du ikke gå glipp av !!

Hr. Smiths Venner er en hyllest til Joachim «Jokke» Nielsen! Bandet er lokalisert på Gjøvik, og består av fem medlemmer fra Oslo, Fredrikstad, Toten og Gjøvik.

Jørn Brekke - Vokal, perc
Thor B. Gundersen - Lead gitar
Øystein Bjørkelo - Rytme gitar, piano
Anders Iglesias-Nesset - Bass
Magnus Lillejordet - Trommer

NiteRain (support)

Gutta i bandet NiteRain bestemte seg tidlig for å legge alt annet til side, å satse alt på å få musikken opp og fram. På under ett år har de rukket og spille inn debutalbumet med Ronni Le Tekrø som produsent, turnert i Skandinavia med L.A Guns (US), samt spilt i en rekke byer rundt i Norge.
Musikken kan beskrives som hardtslående, melodiøst, med catchy riff og store refreng. Man kan finne elementer fra tidligere tiår, blandet med et moderne utrykk og eget sound.
Albumet ble gitt ut i 2012, og i forbindelse med det var de med på en Europa turne med L.A Guns (US). Seks land ble besøkt på under en måned, på ledende spillesteder i sør og Mellom-Europa.
Show og musikk går hånd i hånd når NiteRain entrer scenen, og bandet bestemte seg tidlig for å være et underholdende liveband. Lys, pyro og kostymer er viktige elementer i live showet.

NiteRain består av fire gutter på 22 år, og lineup er som følger:
Sebastian Tvedtnæs - Lead vocal
Jeremy Robertson - Lead gitar
Frank Karlsen – Bassgitar
Morten Garberg – Trommer

Artistens hjemmeside