Hva skjer på Buddy Scene?

  • Alle Her finner du alle arrangementer på Buddy Scene
  • Klubb Klubbkonserter
  • Hygge Hygge/lyttekonserter på torsdager
  • Jam Jamsession på fredager
  • EMK Ettermiddagskonserter på lørdager 14.30 - 17.00
  • Annet Diverse arrangement

19 juli
Dagny
Kjøp billett kl. 20:30
Torsdag - Hyggekonsert
Billettpris: kr 100,00

Med sin sjelfulle folk/pop har Dagny de siste årene etablert seg som en av de mest lovende soloartistene fra Nord-Norge, og Tromsøjenta har gjennom omfattende konsert- og turnévirksomhet blitt et både kjent navn og fjes i store deler av landet.

Siden 2010 har Dagny turnert i Norge, Sverige, Danmark og England, og nå legges grunnlaget for en lang og fruktbar musikkarriere med støttespillere fra både inn- og utland. I et samarbeid mellom Tromsø- og London-baserte partnere utvikles i disse dager Dagnys debut-utgivelse som kan ventes høsten 2012.

Med seg på scenen bringer hun med seg en knippe personlige tekster, ærlighet, harmonier og følelser, pakket inn i mørk melankoli på den ene siden og evig optimisme på den andre. Kombinert med hennes smittsomt positive vesen, leverer Dagny en komplett konsertopplevelse det med det rette hviler store forventninger til!

 Nylig stod hun på scenen under Døgnvill Vinter i Tromsø som support for selveste Elton John foran 10.000 fremmøtte! Konserten høstet gode anmeldelser, og nå ønsker vi lære resten av landet å kjenne Dagny. Hun har nettopp signert avtale med Artistpartner, klessponsor Quiksilver og CMC artistutviklingsselskap i London. Som del av en travel konsertsommer tilbyr vi nå kaféer, klubber og gallerier muligheten til å oppleve intimkonserter der man virkelig får bli kjent med Dagny, musikken, artisten og stemmen.

Opplev Dagny på nettet: Hør låta ‘I Say’ på Soundcloud: http://soundcloud.com/dagnymusic

 

Artistens hjemmeside