Hva skjer på Buddy Scene?

  • Alle Her finner du alle arrangementer på Buddy Scene
  • Klubb Klubbkonserter
  • Hygge Hygge/lyttekonserter på torsdager
  • Jam Jamsession på fredager
  • EMK Ettermiddagskonserter på lørdager 14.30 - 17.00
  • Annet Diverse arrangement

19 sep.
Christel Alsos
Kjøp billett kl. 21:00
Onsdag - Hyggekonsert som starter eksakt kl 2000
Billettpris: kr 200,00

Vi kjører tidlig konsertstart på denne så de som har lyst også rekker Susanne Sundfør sin konsert på Union Scene. Denne starter kl 2145... Hvis dere kjøper billett på denne linken så får dere en samlet pris på 350,- for begge konsertene (ett avslag på 125,-)

https://pay.ebillett.no/velg_antall.php?frs_id=3836104&frs_pris=&dato=&p_id=1058&

Christel debuterte med "Closing The Distance" i 2007, og ble ønsket velkommen av over 30.000 platekjøpere. Fauskejenta ble med et dypt personlig uttrykk en av landets mestselgende kvinnelige artister dette året. Fauskejenta ble også belønnet med to nominasjoner til Spellemannsprisen for sitt bidrag til den norske musikkscenen.

Låta "Still" ble i 2010 benyttet i den amerikanske storfilmen, "Why Did I Get Married Too?", med Janet Jackson og Tyler Perry på rollelisten. Filmen gikk til #1 på Box Office i USA. Året før medvirket Christel på det svensk- norske Leonhard Cohen tribute- albumet med en vakker versjon av "Suzanne".

Christel Alsos sitt siste album, "Tomorrow Is", ble sluppet internasjonalt i 2010. Da framførte hun albumets andre singel, ”Finding Gold”, under sesongdebuten til "Skavlan" på NRK1 og SVT. Christel opptrådte også på bl.a. TV2 ”Fredag”, NRK1 ”Sommeråpent”, og på NRK1 ”idrettsgallaen” gjorde hun er fantastisk versjon av singelen ”Please Say”, med KORK, for over 1 million tv-seere. Både ”Finding Gold” og ”It’s Allright” var dessuten i rotasjon på P4 og NRK P1 sin A-liste. Christel ble nominert til Spellemannprisen i klassen kvinnelig artist dette året.

Christel Alsos slipper sitt tredje album vinteren 2013. Til høsten vil hun lette litt på sløret av hva som kommer når hun spiller intimkonseter over hele landet i en akustisk setting

Artistens hjemmeside