Hva skjer på Buddy Scene?

  • Alle Her finner du alle arrangementer på Buddy Scene
  • Klubb Klubbkonserter
  • Hygge Hygge/lyttekonserter på torsdager
  • Jam Jamsession på fredager
  • EMK Ettermiddagskonserter på lørdager 14.30 - 17.00
  • Annet Diverse arrangement

24 mars
Blind Date Trio
kl. 22:00
Fredag - Rock, blues og soul
Billettpris: kr 100,00

BLIND DATE TRIO:

Andreas Hval & Ken-Thomas Johansen har mye til felles, noe de fort skjønte da de møttes sommeren 2015.
Begge har nedsatt syn. De kan betraktes som nesten blinde, i mange situasjoner.
Det som for øvrig førte dem sammen, var en umettelig lidenskap for musikk fra blant annet 60, 70 og 80 tallet. Gutta sluker det meste innen rock’n roll, blues, soul, progrock og funk.
Andreas Hval er opprinnelig fra Hønefoss traktene. Han startet å spille gitar i 13 års alderen. En av hans store helter er Jimi Hendrix.
Ken-Thomas Johansen er en stor Iron Maiden/80 talls heavy metal-fan. Han ble nærmest frelst da han i 15 års alderen oppdaget en elektrisk bassgitar, i Mehamn på Finnmarkskysten der han kommer fra.
Spillestilen til Andreas er rå og rufsete, enten han spiller slidegitar eller andre type gitarer.
Ken-Thomas har alltid hatt sitt særpreg og tidvis en "brutal" måte å traktere bassen på. Han kan også dra frem sin fretless bass, der han spiller mykt og melodisk, om dette skulle føles riktig.
I tilegg til å være instrumentalister, er de begge også vokalister med forskjellige styrker og særpreg. Gutta utfyller hverandre på en bra måte og skaper fine variasjoner i lydbildet.
Navnet «Blind Date», ble til da herrene Hval & Johansen spilte sin første konsert November 2015 på Buddy Scene i Drammen.
Etter dette har de gjort trio jobber sammen med blant andre trommeslagere som Erlend Førde, Snorre Smørgrav og Eivind Kyle Olsen.
Andreas Barth og Lasse Wahl er også interessert i å bli innviet i prosjektet «Blind Date Trio». Brorskap, spilleglede og improvisasjon er fremtredende. Det å hedre og holde liv i de gode gamle «heltene», er det primære for Andreas Hval & Ken-Thomas Johansen