Drammens intime klubb- og musikkscene med byens eldste pub

Buddy Scene – ”En møteplass og arena for kulturopplevelser”
Buddy Scene ble etablert høsten 2005 og er en klubbscene for bred kulturutøving for profesjonelle, halvprofesjonelle og gode amatører.
Drammens posisjon, som en sterkt voksende og stadig mer urban by, behøver mange og gode arenaer for kulturell utfoldelse.
Buddy Scene er en aktiv kulturpartner. Vårt fremste mål er å være en levende møteplass og en arena for kulturopplevelser, til glede for byens og regionens innbyggere og gjester.
Som en liten klubbscene er vårt største fortrinn, den nære og gjensidige kommunikasjonen og opplevelsen, som oppstår mellom publikum og artister på scenen.
Stadig flere oppdager det unike ved Buddy Scene. Vår hovedmålgruppe er den voksne delen av befolkningen, men også mange yngre musikk- interesserte, benytter seg av vårt konsert tilbud.
Det er med glede vi konstanterer et stadig økende publikum fra Drammen og de nærliggende kommuner. Gjester fra Asker, Bærum og Oslo er også i sterk vekst.
Byddy Scene har etablert seg som en stabil produsent av konserter og annen kvalitetskultur i Drammen. I dag blir Buddy Scene gjestet av respekterte artister fra både inn- og utland.
Buddy Scene får annerkjennelse for å være en stemningsfull og intim clubscene, med et usedvanlig flott publikum!